درباره
میدان رسانهای است که در پلتفرمهای مختلف به تولید محتواهای متنی، عکس، ویدیو و... در زمینۀ موضوعات و مسائل اجتماعی میپردازد؛ محتواهایی که هم شامل آشنایی با برخی موضوعات مهم اجتماعی به طور کلیست و هم در ارتباط با مسائل اجتماعی، سیاسی و فرهنگی روز ایران و جهان است. میدان تلاش میکند با رویکردی انتقادی به مسائل قابل لمس بپردازد و مسائل اجتماعی مربوط به به فقر، نابرابری، تبعیض، شهرنشینی، تغییرات اجتماعی و سیاسی خاورمیانه، محیطزیست، ادبیات، هنر و تحولات علمی از جمله موضوعات موردعلاقه میداناند. رویکرد میدان این است که به موضوعات مهمی بپردازد که رسانههای جریان اصلی اغلب آنها را نادیده میگیرند و در این راستا، مسائلی را که در موجهای جنجالی و مقطعی گم میشوند، به صورتی عمیقتر مورد بررسی قرار داده و برجسته میکند. بدین طریق دیدگاهی انتقادی را بسط دهد، اما با این ویژگی که ساده و صریح نوشتن را جایگزین ادبیات غالب متون انتقادی فارسی کند.
میدان به جز وبسایت، در پلتفرمهای توئیتر، تلگرام، اینستاگرام و یوتیوب نیز فعالیت میکند و بخشهایی از محتواهای خود را به تناسب هریک از این پلفترمها در آنها بازتاب میدهد. زیرگذر (بخشی با تمرکز بر تاریخ)، کیوسک (بررسی محتواهای بین خطوط اخبار از دید اجتماعی) و چراغ برق (معرفیهای کوتاه فیلم، موسیقی، کتاب و...)، برخی از بخشهای مختلف وبسایت میدان هستند.
میدان رسانهای برای مخاطب عمومی است و متنهایی که در آن انتشار مییابند عموماً بین 500 تا 3000 کلمهاند. این رسانه بخشهای مختلفی برای ارتباط با مخاطبان و پاسخگویی به آنان داشته و پذیرای همکاری کسانی است که میتوانند در ارتباط با مسائل روز یا حوزۀ تخصصی خودشان برای مخاطبی عمومی بنویسند، ترجمه کنند یا مجموعه عکسهایشان را با موضوعات اجتماعی به اشتراک بگذارند. همچنین این مجموعه از انتشار گزارش رویدادها و روایتهای شخصی افراد که به مسائل عمومیتر اجتماع پیوند میخورد، استقبال میکند. چراغ برق نیز یکی از بخشهای میدان است که مخاطبان میتوانند در آن کتاب، فیلم، آلبوم موسیقی یا نمایشگاهی را که به نظرشان قابل توجه است، به دیگران معرفی کنند. در بخش دیگری از وبسایت میدان، به نام وبلاگ میدان، مطالبی دربارۀ مسائل پیرامون مجموعۀ میدان با مخاطبان به اشتراک گذاشته میشود تا از این طریق تغییرات، اتفاقات و احیاناً جهتگیریهای این مجموعه با مخاطبان در میان گذاشته شود و عملکرد مجموعه با نگاهی انتقادی مورد بررسی و بازنگری قرار گیرد.