دانشکده جامعهشناسی و انسانشناسی دانشگاه ملی سنگاپور
دانشکده جامعه شناسی و انسان شناسی دانشگاه ملی سنگاپور از زمان تاسیس در دهه 1960 به یکی از بزرگترین بخش های دانشکده هنر و علوم اجتماعی تبدیل شده است و به پژوهش در زمینه های جامعه شناسی شهری، روابط قومیتی، مطالعات تکمیلی، سلامت، پیری، باروری، قومیت و مهاجرت می پردازد.
توضیحات
در سالهای اخیر، این دانشکده مجموعههای پژوهشی را در زمینههای مردمشناسی، جامعهشناسی تاریخی تطبیقی، جمعیتشناسی خانواده و نابرابری، و تحرک شهری و مطالعات فرهنگی ایجاد کرده است. در سالهای اخیر دانشکده جامعهشناسی بر روی پرداختن به چالشهای ناشی از مدرنسازی سریع در سنگاپور تمرکز کرد. همچنین در پروژههای پژوهشی چند رشتهای، از جمله مطالعات در مورد سلامت و پیری، انتقال در رفاه سالمندان، ازدواج دیرهنگام و باروری پایین، و قومیت و مهاجرت در جنوب شرقی و شرق آسیا شرکت داشته و به توسعه خوشههای پژوهشی در زمینه انسانشناسی، جامعهشناسی تاریخی تطبیقی، جمعیت شناسی خانواده و نابرابری، و تحرک شهری و مطالعات فرهنگی ادامه میدهد.
در زمینه جامعهشناسی، دانشجویان این فرصت را دارند که طیف گستردهای از موضوعات از جمله نابرابری اجتماعی، جهانیشدن، شهرنشینی، پویایی خانواده و جنبشهای اجتماعی را مطالعه کنند
موسسه تحقیقات آسیایی دانشگاه ملی سنگاپور (ARI) در طیف وسیعی از موضوعات، اعم از جنبه های تاریخی و معاصر آسیا فعالیتهای پژوهشی خود را تعریف کرده و افراد این موسسه در حوزههای تخصصی مختلفی از تاریخ و فلسفه علم و فناوری تا مطالعات اجتماعی و فرهنگی پزشکی زیستی و فناوری های شهری را پژوهش میکنند.
مرکز پژوهشهای خانواده و جمعیت (CFPR) در دانشگاه ملی سنگاپور است. پژوهشگران این مرکز در موضوعات مختلف از جمله پویایی خانواده، روندهای باروری، الگوهای ازدواج و اینکه چگونه این عوامل با نگرانی های اجتماعی گسترده تر مانند روابط جنسیتی، طبقه بندی اجتماعی و توسعه سیاست ها تلاقی پیدا می کنند، پژوهش میکنند.
علاوه بر این، CFPR پویایی جمعیت را بررسی میکند، از جمله الگوهای مهاجرت، توسعه سرمایه انسانی و اینکه چگونه این روندها بر بازار کار تأثیر می گذارد. این رویکرد جامع به آنها امکان می دهد تا تعامل پیچیده بین خانواده ها، جمعیت و چشم انداز اجتماعی در حال تحول سنگاپور و منطقه را تحلیل کنند.